jueves, 10 de mayo de 2012

Treballar com a monitor de lleure

Quins requisits cal complir per treballar de monitor/a?

En la gran majoria de casos tenir el diploma de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil és un requisit indispensable.

Quines feines es poden realitzar?

El treball de monitor/a en el lleure varia segons el lloc on es realitzi:
- En l'àmbit escolar: les feines més habituals són de monitor/a de menjador, de monitor/a de pati, de suport d'activitats extraescolars ...
- En l'àmbit de l'educació en el lleure: les feines més habituals són de monitor/a o director/a d'activitats de temps lliure infantil i juvenil (colònies, casals, campaments ...), de monitor/a ludotecari/ària, de tallerista o de monitor/a especialitzat/ada.
- En l'àmbit d'oci en general: Hi ha feines de monitor/a de fires i de parcs, d'animador/a turístic/a, d'educador/a especialitzat/ada

Conveni col·lectiu

Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural

Entitats que ofereixen feina de monitor/a

Les entitats que et relacionem a continuació ofereixen habitualment feina de monitor/a. T'hi pots posar en contacte personalment, telefònicament o per correu electrònic. En la majoria de casos pots presentar el currículum durant tot l'any, però pensa que hi ha èpoques que la demanda de monitors/es és superior.
Aquí podeu consultar un llistat d'associacions d'empreses de lleure i de centres i empreses del sector.

2 comentarios:

  1. Moltes empreses ofereixen feina de monitors de menjador. Jo he treballat en aquest tipus de feina moltes temporades, en una empresa que es diu Ataula, i m'agrada molt perquè hi ha molt bon ambient i el contacte amb els nens és molt intens! A més de saber que tens una gran responsabilitat en la manera com aprenen a menjar :)

    Una abraçada,

    Laura

    ResponderEliminar