jueves, 10 de enero de 2013

El 24 de Gener a Abrera: Xerrada Aliments bons, sans i sostenibles a la Casa de cultura. Organitzen: el grup ANDA i Llavors a grapats.

Què és l’alimentació ecològica? Què vol dir que els aliments siguin bons, sans i sostenibles? En aquesta trobada parlarem de quins avantatges ens aporta consumir aliments ecològics per a la nostra salut, prevenint malalties al nodrir bé el nostre cos; a nivell organolèptic, tot retrobant els sabors de les varietats tradicionals que es cultiven en ecològic; i també a nivell medi ambiental, evitant la contaminació de les aigües i de la terra i creant fertilitat. A més a més, consumir productes ecològics permet enfortir el teixit pagès local, tot contribuint a crear un model agroalimentari basat en la sostenibilitat i la seguretat i sobirania alimentàries. Per acabar, parlarem d’algunes experiències de cooperatives de consumidors, com a grups que s’organitzen per poder adquirir els productes ecològics i de proximitat d’una manera directa i de la futura creació d’un grup de consumidors ecològics a Abrera.

Més informació: Llavors a grapats
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario