Què és
l’alimentació ecològica? Què vol dir que els aliments siguin bons, sans i
sostenibles? En aquesta trobada parlarem de quins avantatges ens aporta
consumir aliments ecològics per a la nostra salut, prevenint malalties
al nodrir bé el nostre cos; a nivell organolèptic, tot retrobant els
sabors de les varietats tradicionals que es cultiven en ecològic; i
també a nivell medi ambiental, evitant la contaminació de les aigües i
de la terra i creant fertilitat. A més a més, consumir productes
ecològics permet enfortir el teixit pagès local, tot contribuint a crear
un model agroalimentari basat en la sostenibilitat i la seguretat i
sobirania alimentàries. Per acabar, parlarem d’algunes experiències de
cooperatives de consumidors, com a grups que s’organitzen per poder
adquirir els productes ecològics i de proximitat d’una manera directa i
de la futura creació d’un grup de consumidors ecològics a Abrera.
Més informació: Llavors a grapats
No hay comentarios:
Publicar un comentario