Aquest curs forma part del Pla Formatiu de
Contractes Programa Sectorial atorgat al Centre d’Estudis de l’Esplai. Aquesta
formació està subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de
Catalunya.
Curs:
Cuina
Durada: 40
hores
Dates de
realització: 26, 28 de gener i 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25 de febrer de
2016
Horari: de 17.00 a
21.00h
Lloc de realització:
Centre Esplai, Carrer Riu Anoia, 42-54, el Prat del
Llobregat
Objectius del
curs:
Efectuar les
operacions necessàries per a l'obtenció d'elaboracions bàsiques de cuina amb una
adient manipulació higiènico sanitària.
Adquirir els
coneixements teòrics i pràctics per l'elaboració de plats
elementals.
Obtenir un producte
acabat que complexi amb el nivell de qualitat predeterminat.
Continguts:
UNITAT 1 - Fons de
cuina (10 hores)
Definició.
Importància dels fons a la cuina.
Aplicació de les
respectives tècniques i procediments senzills d'execució per l'obtenció dels
fons de cuina.
Classificació
d'acord a les aplicacions més usuals: Fons blancs i fons
foscos.
Classificació
d'acord als processos de realització: fons clars i fons
lligats.
UNITAT 2 –
Coneixement i preparació de diferents receptes (30
hores)
Plats elementals a
base de carns, aus, caça i despulles.
Plats elementals de
pasta i d'arròs.
Plats elementals amb
ous.
Plats elementals a
base de peix, crustacis i moluscs.
Formalització de la
inscripció:
Per formalitzar la inscripció cal posar-se en
contacte per e-mail: gcarrasco@fundesplai.org o bé trucar al 93 551 17
40. Cal omplir
l’Annex 1 (el podeu descarregar clicant aquí) i
enviar-lo per correu electrònic.
Documentació que es demana: fotocòpia del DNI,
fotocòpia de la capçalera de l’última nómina i Currículum vitae. En el cas de
treballadors autònoms, cal també, el número de la Seguretat Social i el rebut de
l’últim pagament de la quota d’autònoms.
Més informació:
cee@fundesplai.org
http://fundacionesplai.org/
No hay comentarios:
Publicar un comentario