lunes, 17 de julio de 2017

Programa fem ocupació!

AEBALL amb la col·laboració del SOC ha posat en marxa diversos Programes d'Ocupació en el qual s'ofereix un contracte mínim de 6 mesos, en el qual es treballarà i es rebrà formació.
Les persones interessades han de tenir disponibilitat per poder compaginar formació i treball durant sis mesos. La jornada laboral serà parcial (normalment serà el 75% de la jornada) i fins jornada completa es realitzarà formació professionalitzadora.

Les empreses que seleccionaran estan ubicades en: Pallejà, Cornellà, Castelldefels, Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Cerdanyola, El Prat i Martorell.

Salari segons conveni de l'empresa.
El perfil que estem buscant és el següent:
- OFICIAL 2a ó 3a d’Electricitat, Llauneria, Aigua o Climatització (10 vacants)
Requisits mínims:
  • Edat entre 18 i 29 anys.
  • Formació FINALITZADA: Els interessats han de tenir una d'aquestes tres formacions finalitzades: ESO, Batxillerat o un CFGM. No es pot accedir amb estudis superiors. Es comprovarà els estudis amb el SOC.
  • Estar inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.
  • Els joves seleccionats hauran de comprometre’s a rebre formació i orientació durant els sis primers mesos de contracte.
  • Persona activa, responsable i treballadora.
La contractació mínima serà de 6 mesos.
INCORPORACIÓ IMMEDIATA. Si vols participar en el procés de selecció, envia el teu CV a rrhh@aeball.net amb la Referència FEM-Oficial amb la fotocòpia del títol dels estudis finalitzats i la fotocòpia d’estar inscrits a l'Oficina de Treball com a demandants d'ocupació. Les entrevistes de selecció es realitzaran durant la propera setmana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario